Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De Maya’s

De Maya’s waren echt wel toffe pee’s.

Die mannen zouden eeuwen geleden voorspeld hebben dat op 21 december 2012 de wereld zou vergaan. Straffe mannen die zo konden voorspellen. Echt wel. Alleen spijtig dat ze niet konden voorspellen dat hun eigen cultuur om zeep ging gaan voor het zover was. Das spijtig want dat maakt die ganse voorspelling van de Maya’s zo een klein ietsiepietsie ongeloofwaardig, ziede.

Ik zal ’t wel zien zeker als ze de 21ste december het licht uitdoen.

Wat dat ook opvalt is dat iemand misschien wel een verkeerde interpretatie geeft aan dat van de Maya’s want blijkbaar is er op die voorspellingssteen hier en daar wel een cijferke dat wat afgesleten is, waarmee dat wij denken dat ze misschien wel 21 december 2112 bedoelden. In cijfers gezegd wordt dat 2112 2112, ziede.

Previous

Vijf zaken

Next

Gewoon Ella

14 Comments

 1. bea

  Te hopen dat die cijfertjes niet 03012012 waren Gelijk dat het nu aan het waaien is, de maya’s zouden wel eens gelijk kunnen hebben

 2. ms

  Haha! Hier was het kalm. Net toen ik dat hier las was er een echte windstoot gevolgd door nog een paar kleintjes, momenteel is het terug rustig.

  Dat ze maar daar blijven met hun storm.

 3. HAHAHAHAHAAAAAA!!! Maar ja..als iets zo logisch is, dan komen twee mensen met een beetje verstand op dezelfde conclusie hé…dat die Maya’s nou niet bepaald echt getuigen van een klein beetje góéie voorspellingsgave!
  Ik weet het niet hoor…voor mij en mijn familie verging de wereld al een beetje de 21e december 2009..voor iederéén vergaat de wereld doorlopend een beetje..en op allerlei data en jaartallen. Of ie echt nog eens helemaal zal gaan…ik denk dat we dat dan toch niet tegen kunnen houden hè..dus ik ga er maar niet wakker van liggen!

 4. ms

  En weet je wie ik nog gekker vind dan de Maya’s? Al diegenen die daar in mee doen. Niet bepaald diegenen die het gewoon geloven maar écht wel de doemdenkers die het voor waarheid verkondigen.

  Efkes twee minuten mijn “beetje verstand” laten werken leert mij dat, als die doemdenkers gelijk krijgen, er niemand is om hen schouderklopkes te geven en te zeggen: “goe gedaan manneke”.

  MAAR! Als de wereld niet vergaat op de 21ste december, is er wel een hele wereld om hen uit te lachen.

  In plaats van hun toot te houden.

 5. Afgelopen jaar was er ook zo’n kerel in Amerika..heette ie niet ‘Darling’?..die voorspelde het einde..2x! Na het eerste voorspelde einde, dat niet kwam, deed ie dan nog maar een nieuwe poging..dan ben je wél volhardend..maar in mijn ogen ook wel heel erg dom!

 6. ms

  Harold Camping. De eerste keer had hij zich een beetje vergist. De tweede keer had de wereld zich een beetje vergist. Allee, dat denk ik toch, want toen heb ik zijn uitleg niet meer gelezen.

  Natuurlijk ben je dan heel dom. Bovendien vraag ik me af wat ze er willen mee bereiken. Zoals gezegd: eeuwige roem of een vermelding in één of ander belangrijk geschiedenisboek zit er toch niet in.

 7. Oh ja..Camping hahahaaaa! Zo dom als een caravan!

 8. Sloef goede middag…

  de Maya’s waren straffe mannen, maar altijd die trappen op en neer was er teveel aan en weet ge wa…we zullen hier in 2112 nog eens een woordeke over plaçeren ! Fijne groetjes )pepino

 9. Hahahahaa…die trappen waren er teveel aan hahahahahaaa..hele goeie pepino!

 10. Wel als het waar is moet ik geen kerstversiering en boom zetten

 11. Mensen zijn nu eenmaal tuk op rampscenario’s, denk ik zo…

 12. Ze kunnen het weer niet eens juist voorspellen en ze twijfelen soms aan het verleden,hoe zou er dan iemand zijn die het “einde” van de wereld kan voorspellen.Ik kende jaren terug iemand die beweerde dat de wereld zou vergaan op die en die datum en hij sloeg een voorraad blikvoer in en vulde zijn diepvries op ?????? Die dacht wellicht dat hij de uitverkorene was om te overleven !!!! Maar van die diepvies snapte ik de zin er niet van hahahaha!

 13. ms

  Hahahahahaha! Magda! Gewoon het stopcontact in de pries hé!

  Wat een metteko!

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: