Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Lieber Fabian

Je bent me er eentje hoor!

Je kan altijd zo onverwacht uit de hoek komen, daar heb je wel een handje van weg.

We wilden over die zaak niets zeggen op het blog, al denken we er wel het onze van.

We willen enkel maar even reageren op die tweet van je:

Dutroux’s wife get free.just only 16years prison is not enough.since that happen kids life has changed in belgium.Iam not agree she get free

 
Want zie je, lieber Fabian, het zijn niet enkel de kinderen wiens leven is veranderd. Het is ons aller leven dat is veranderd sindsdien. Een mens vertrouwt niemand meer rond zijn kinderen of kleinkinderen. Een mens wil ze constant zien. En loslaten wordt moeilijker.

De wereld is weer een klein beetje donkerder geworden en al zijn we er tegen, we hebben niets in de pap te brokken, we kunnen enkel zeggen zoals jij in die tweet: “ik ben niet akkoord”.

Succes en tot schrijvens!

Sloef de kat

Previous

Gesprek in de trein

Next

Rare kuren

7 Comments

 1. Ja, ik ervaar ook dezelfde hier in Belgie. Maar ik vraag me af, wat kan ik doen, ik heb een familie hier, vrienden, klasgenoten, en kollega’s en kennissen en klanten… ik wil echt laten zien dat ik anders ben. ik vertrouw hen en wie weet, denken zij ook dan leven met ‘vertrouwen’ is gemakkelijker.

  Tot morgen Ik vertrouw ms

 2. Ja, een trauma kan niet zo snel weg of misschien blijt het zo. ik ervaar ook dezelfde hier in Belgie. Maar ik vraag me af, wat kan ik doen, ik heb een familie hier, vrienden, klasgenoten, en kollega’s en kennissen en klanten… ik wil echt laten zien dat ik anders ben. ik vertrouw hen en wie weet, denken zij ook dan leven met ‘vertrouwen’ is gemakkelijker.

  Tot morgen Ik vertrouw ms

 3. Het gaat er over of het nog te vertrouwen is je (klein)kinderen bij iemand te laten of ze te laten ravotten in een bos of ze alleen naar de winkel te laten gaan of …

  Ergens heb ik het gevoel dat je iets verkeerd hebt begrepen hoor.

 4. Dat het leven van iederéén in België veranderd zal zijn lijkt me wel duidelijk..er zijn geen woorden voor iets als wat toen heeft plaatsgevonden..en die beesten dienen gewoon voor eeuwig opgesloten te blijven zitten.
  Maar als de volwassenen nu anders zijn tov hun kinderen en kleinkinderen, werkt dat door naar die kinderen, dus der Fabian heeft toch een beetje gelijk hehe!

 5. Waar staat dat hij ongelijk heeft?

 6. Hehe..nergens..maar Sloef voegt wat toe wat eigenlijk al geimpliceerd was!

 7. * knik heel begrijpend en zeg verder niets dan… die had in mijn ogen noooooit mogen vrijkomen !!!!! *

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: