Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Zagen en klagen en niets verdragen

Wel erg hoor! De jaloezie van de mensen! Als je in de krant leest van één of andere maatregel waardoor één of andere meer krijgt dan gaat de ganse goegemeente op haar achterste benen staan om hun ongenoegen te uiten. De jaloersheid loopt er dan zo af.

Nu was het prijs. Het minimum pensioen van zelfstandigen wordt gelijkgesteld aan dat van werknemers. En dan moet je de reacties eens gaan lezen. Zelfstandigen zijn fraudeurs, rijke zakken die met dikke bakken rijden, profiteurs. Al wat je maar kan denken.

Terwijl zitten ze in hun stoel voor hun pc de gazet te lezen, ah ja, want anders zouden ze dat niet kunnen zien. En als dat pensioen voor zelfstandigen verhoogt, gaat dat van hen dan naar beneden? Wat stoort hen eigenlijk? Waar zijn zij dan onrecht gedaan?

Nu ja, in een andere gazet reageren de mensen dan heel anders.

Een laatste kerstwens voor de verzuurden? Waarom? Het zou toch nooit goed zijn.

Previous

Kerst 2012

Next

De prinsessenstoel

6 Comments

  1. Zag ook veel meer pósititieve reakties bij die eerste link..over dat zelfstandigen veel meer uren kloppen en zo..er wordt veel tegengas gegeven in ieder geval.
    Je niks aantrekken van wat leeghoofdigen (lekker anoniem)roepen in de krant..misschien is dat wel mijn laatste kerstwens voor jóu!

  2. ms

    Ik trek het me eigenlijk niet aan, maar ik had niet veel energie en nog minder inspiratie om iets anders te schrijven. Bovendien sluit het lekker aan bij de laatste stuiptrekkingen van de zevenkoppige draak.

  3. Ik zou het me wél aantrekken hoor..vooral als ik er persoonlijk mee te maken had. Vond die hetze tegen terreinwagenrijders toendertijd ook niet leuk..alsof dat óók aleen maar patsers zijn met een dikke portemonnee. Wij konden het gebruik van dat ding nauwelijks betalen, maar vriend vond dat leuk, dat terreinrijden in het weekend door die bagger..we hadden ‘m niet (alleen) voor de boodschappen hehe. (konden ons geen extra ‘boodschappenwagentje’ veroorloven dus gebruikten we hem daar ook wel voor natuurlijk)

  4. ms

    Dat is nog zoiets. Die waren ook een tijd de kop van Jut.

    Wat me het meeste stoort is dat er dus mensen zijn die écht nooit ofte nooit de zon in andermans water kunnen zien schijnen.

    Alles zou altijd en overal naar hen moeten gaan.

    Wat een triestige mentaliteit.

  5. Tevreden kunnen zijn blijkt een grote deugd!

  6. Ondanks de bittere jaloezie van sommigen en ondanks de nieuwe bieterkes ( lees bijters) van Slow, komen wij jullie desondanks toch fijne kerstdagen toewensen

    *ME*R*R*Y* C*R*I*S*T*M*A*S Mske … Ook aan allen die je lief zijn …

    ((( smak )))

    Van ons.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén