Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De gedachte van Valentijn

mske had nog nog nooit van 14 februari en speciallekes gehoord tot die keer dat ze op haar werk zat en nog een maand te gaan had eer Zoneke zijn opwachting zou maken.

Toen hadden ze het op de radio over 14 februari als de dag bij uitstek om een kaartje te zenden naar het meisje of de jongen van je dromen of gewoon naar een goede vriend. Een kaartje! En dan nog omdat je niet goed zou geweten hebben hoe je moest uitleggen wat je wou uitleggen.

De zaak is nog maar eens geëscaleerd want momenteel slaan ze je om de oren met regeltjes van wat je niet kan doen en wat je wel moet doen.

Misschien klinkt het betweterig als ik zeg dat ze dan wel weten wat kopen maar dat dat geen bewijs is van houden van.

Dit wel.

Previous

Atari

Next

Eet meer fruit

5 Comments

  1. zeer juist. Halloween is ook al zoiets, en de Kerstman en de Paashaas. Kopen, kopen, kopen, hoe groter het cadeau hoe liever je iemand ziet

  2. Ach..dingen kópen om je liefde te betuigen is sowieso niks..op wat voor dag dan ook. Om te verrassen wél..en dan komt die liefde vanzelf er wel bij hehe.
    Ontroerend ja, die foto..ik zou alleen zelf die foto nooit gemaakt hebben..beetje een inbreuk op die mensen hun privacy. Maar wél eens een aangename afwisseling van al het(huiselijk)geweld waarmee we in de kranten óók geconfronteerd worden..zie ik véél liever dit.

  3. Sloef goede middag…

    awel…ik kan goe volgen ! Een ander moet niet zeggen wanneer en wat ge moet kopen, als hunne winkel maar draait ! Fijne groetjes )pepino

  4. Toen we jong waren bestond dat gedoe van Valentijn niet en later hebben we er ook nooit aan meegedaan. Er zijn wel andee manieren om je liefde te tonen.

  5. Wij doe er ook niet aan mee, het is iedere dag Valentijn

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: