Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Onbekend is onbemind

Eerst las mske ergens dat er nieuwe briefjes van 5€ zouden gemaakt worden. Dan las ze dat die briefkes niet overal aanvaard werden.

Daarna kwam de vrouw met zo een briefje in haar hand aan mske vragen of dat wel echt geld was dat ze had teruggekregen. “Ik denk dat dat één van die nieuwe briefjes van 5€ is” zei mske en ze vertelde over de problemen die het nieuwe betaalmiddel leek te ondervinden.

Daarna zag ze de ticketautomaat in Antwerpen met de vermelding dat je er met nieuwe briefjes van 5€ niet terecht kon.

En toen kreeg ze er zelf eentje terug dat ze nu niet durft uit te geven. Er zijn situaties die ze niet wil herbeleven.

Previous

Het postje van de hoop

Next

Het wordt stillekesaan tijd

3 Comments

  1. Goh ja..ik las ook al dat er problemen waren..ze hadden het echt compléét anders moeten maken..het lijkt teveel op het oude en dan ga je twijfelen. Heb zo ooit een oud briefje van 5 pond in m’n handen laten duwen..bij de LondonDungeon, die dachten die toeriste pakt dat nog wel aan en inderdaad, ik zag geen verschil. Maar ik raakte het niet meer kwijt!
    Alle eurobiljetten gaan van lieverlee vervangen worden, maar als het zóveel op elkaar lijkt wordt dat nog leuk..dán kunnen echt de valse munters wel hun slag slaan denk ik.

  2. Sloef goede morgen…

    de instanties hebben rondgebazuind dat er moeilijkheden konden zijn, maar dat die van tijdelijke aard zouden zijn en het ligt niet aan de briefjes, maar aan sommige automaten die het nieuwe watermerk of iets in die aard zouden herkennen, maar dat zou van tijdelijke aard zijn en die apparaten zouden bijgeregeld worden ! Maar ne mens houdt zijn hart vast bij die tijdelijke maatregelen en men die gasboetes moet ge opletten wanneer ge uw hart vast houdt ! Fijne groetjes )pepino

  3. Dat zal nog even sukkelen worden dan Ik hoorde in de bank dat ze volgend jaar die van 10 zouden vernieuwen en het jaar daarop die van 20…er gaan nog veel automaataanpassingen nodig zijn.

Wat denkte daarvan?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: