Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Ze doen het weer en kunnen het nog

De 100ste Tour is van start gegaan. Nu is door alle perikelen van bedriegers en zo meer mskes interesse fel bekoeld in het sportieve ervan, maar de zichten en beelden, daar houdt ze nog steeds van.

Nu ja, het was pas zo een goeie 12 km voor het einde dat ze mee ging kijken, ze was met andere zaken bezig geweest. En Slow vertelde dat er een bus onder de triomfboog vastzat. mske dacht dat hij grappig wou zijn.

Hij wou niet grappig zijn. Het wàs grappig. Je zou denken: “100 jaar ervaring”, maar ze klungelen nog steeds. En zij? Ze stonden er bij en ze keken ernaar.

Previous

Fries

Next

Beschermd: Goed voor gebruik

2 Comments

  1. Niet te geloven dat ze met “al hun ervaring” zoiets kunnen tegenkomen.Of was het de bedoeling er een spektakel van te maken? Dan is het wel geslaagd .

  2. Ooit zo een vrachtwagen onder een viaduct vast zien staan..in de stad van die toren met dat torentje toevallig..Anduze. Laten ze een beetje lucht uit die banden lopen om ‘m weer los te krijgen hè. Wel stom dat dat ding zo laag hangt als er zulke touringcars onderdoor moeten kunnen.
    Vanaf het weekend ga ik met extra interesse kijken naar de Tour..dan rijden ze waar wij een kleine twee weekjes geleden reden..over de mooie alpenpassen..we zagen overal de borden al staan toen we er waren.

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: