Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Zomertijd

Natuurlijk zijn we blij met de zomer. Slow en mske nemen het ervan. Momenteel is het vakantie thuis. Alle dagen zwemmen, zalige slaatjes eten, wat rondhangen, TdF kijken, slaapkes doen.

Slaapkes doe ik trouwens ook, lekker uitgestrekt op mijn palier, zalig in het zonneke dat door het venster kijkt.

Er stonden ook wat dingen op de planning. Ze fatsoeneren het koerke. Slow heeft al enkele deuren in huis bijgewerkt, in een oud huis als dit zijn er wel meer kleinigheden die even aandacht nodig hebben.

Maar de kamers verven? Daar begint mske niet aan met dit weer. Dat is door de zomer gewoon opzij geschoven. mske zit er niet mee Ze zegt dat ze al genoeg binnen zitten en dat ze daarvoor wel op minder mooie dagen zal wachten.

Previous

Ben & Jerry’s

Next

Sabotage

4 Comments

  1. Hehe..als van uitstel maar geen afstel komt! Maar inderdaad..een kamer schilderen, daar heb je geen wéken vrij voor nodig hè..dat kan op een paar druilerige dagen óók heel goed! (misschien zelfs beter, want zó warm? daar droogt de verf wel snel maar niet góéd van!)

  2. ms

    Juist ja, net daarom. We hebben nog wel enkele kamers te gaan en zo af en toe eens tussendoor gaat het ook niet tegensteken.

    Bovendien heb ik nog geen idee van de kleur die ik er op wil. Enkel voor de kamer van Amke en Ella heb ik zo een paar ideetjes.

  3. bea

    Mske is een wijs wijveke En het is te hopen dat ze nog een hele tijd die schilderpotten mogen toelaten

  4. ’t Is geen weer om te schilderen. De verf zou véél te vlug opdrogen !

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: