Wizzewasjes

Gebubbeld

Slow heeft de smaak te pakken

Ooit schreven we op het blog dat Slow niet zo zwemgezind was.

Daar is nu sedert de zomer wel enige verandering in gekomen.

Eerst heeft hij zich ook een zwembril aangeschaft, daarna is hij onder water allerlei zwemstijlen gaan bestuderen en toen heeft hij actie ondernomen om zijn zelf aangeleerde stijl te wisselen met een betere waar je meer vooruitgang mee boekt.

Toen hij na het zich afbeulen eens zuchtte zei mske: “jong, dat komt door die zwemshort, koop toch een échte zwembroek” was hij, eindelijk, akkoord. mske had er wel nog stillekes bij gevoegd: maar geen *censuur” zenne”, maar daar zou ze wel voor zorgen bij de aankoop. Slow koopt toch alleen maar kledingstukken als mske er bij is.

Sedertdien heeft hij niet meer gezucht. Hij zwom.

En toen, bij de brevetten van Amke en Ella, die in het water moesten springen om te starten, kon hij niet ten achter blijven. Hij sprong ook. “Ik maak geen golven” pruttelde hij tegen toen Amke en Ella het uitproestten van de tsunami in het bad.

En nu, nu is hij diegene die mske gaat aanporren, zo van: “we gaan toch zwemmen hé”.

Previous

Het zal toch niet …

Next

Het ongewenste boek

2 Comments

  1. *Ballenknijper*?? woehahahahahahaaa!!!

  2. In het nieuwe zwembad hier zijn zwemshorts niet meer toegestaan, het moet een aansluitende zwemboek zijn!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: