Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het veilige gedacht

Als ze die plezante involgen die voorstelt om kinderen van minder dan twaalf uit uit het verkeer te weren, dan kunnen Slow en mske nergens meer naartoe met Amke en Ella.

Meer nog! Eigenlijk mag dan geen enkel kind, jonger dan twaalf nog buitenkomen, tenzij in den hof.

Previous

Een rare juffer

Next

De kleine draak

4 Comments

  1. Als die beleidsmesen maar in het nieuws kunnen komen!!

  2. Ha! de omgekeerde wereld.. altijd hetzelfde. Als vrouwen verkracht worden moeten ‘ze er niet zo uitdagend bij gaan lopen’.. als kinderen aangereden worden moeten ‘ze uit het verkeer geweerd’. Het zijn de DADERS die aangepakt en veroordeeld moeten worden, beleidsmensen.. niét de slachtoffers! Als dát nu eens goed ging gebeuren?

  3. Gettie

    En het volgende is wellicht dat de speeltuinen dicht gaan want een kind kan een schommel tegen zijn hoofd krijgen. Daarna volgt een verbod op legoblokjes en playmobil want dat kan in de mond en neus en oor……
    Dus volgens de zeer geleerde verkeersdeskundige moeten de kinderen tot 12 niet aan het verkeer deelnemen maar nadien mogen ze in massa via gevaarlijke wegen naar de grote school fietsen zonder ooit op straat gefietst te hebben. Domme oelewapper, zeker geen kinderen wegens bang dat bed kapot gaat hahaha.

  4. geen probleem toch als de kindjes niet meer mogen fietsen naar het zwembad: zwemmen zal dan ook nog wel verboden worden, ze zouden kunnen verdrinken! En aan die schommel dacht ik ook al. In den hof? oeioei, daar maken ze lawaai voor de buren! De allerbeste oplossing zou eigenlijk zijn een verbod op kinderen krijgen ja zeg… kan het nog zotter

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: