Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De ene richting is de andere niet …

Ze gooiden het verjaardagskaartje op maandagavond in de brievenbus in De Haan.

Toen ze thuis kwamen lag het verjaardagskaartje hier bij ons in de brievenbus. Het was in Gent onderschept omdat het te weinig gefrankeerd was.

Tja, als dat zo is, hebben ze gelijk natuurlijk, maar als je bedenkt dat ze het toch maar van ginder naar hier hebben verzonden, vragen we ons af of het daarvoor dan wel voldoende gefrankeerd was.

En dan te bedenken dat de andere kaartjes, die ze op dinsdag verstuurden, er een ganse week over hebben gedaan om bij de bestemmelingen te komen.

Previous

Spielerei met filmmateriaal

Next

Schoon geld, vuil geld

3 Comments

  1. Te weinig gefrankeerd? dat doen ze hier anders.. als je jezelf als afzender erop gezet hebt krijg jij een boetekaart in de bus, te voldoen met postzegels of via internet. Als je geen afzender op je kaart zet krijgt degene die de kaart ontvangt die boetekaart. En sinds PostNL zo weinig winst nog maar maakt, krijgen zo af en toe zowel de afzender als de geadresseerde gewoon die boetekaart..!

  2. Ha ha , wij kregen hier een paar maand geleden een geboortekaartje met een fortzegeltje opgeplakt in de bus,en niets van boete.

  3. Krijg ik gisterenmiddag stomtoevallig een strafportkaart in de bus.. bij te betalen €4,48 omdat ik een kaart van 26 gram op slechts 10cent verstuurde. Wat? 10 cent?? op de kopie van het poststuk zie je m’n postzegel van €1,05 heel goed zitten!! Hadden er door dat gewicht (6 gram teveel voor één postzegel) 2 moeten zijn, maar om daar nou zóveel boete voor te moeten betalen? Gemaild en ben vanmorgen teruggebeld.. de boete wordt kwijtgescholden! wow.. wat een mailtje al niet kan doen soms!

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: