Wizzewasjes

Dubbel gebubbeld

De vurige vos

Ooit had ik jarenlang Internet Explorer, tot de dag dat ik zag dat Firefox het blog mooier weergaf. En ik ging naar Firefox.

Nu, een poos geleden, kwam er een update van Firefox en ineens zaten we hier met serieuze problemen bij het internetten. Haast voor elke site moesten we twee pogingen doen. Het leek wel een slecht startende motor.

We zochten het op en we moesten Firefox uitschakelen en terug inschakelen en we moesten de proxy uitzetten. Het ging iets beter, maar het was niet helemaal verholpen.

Wat doet Firefox? Een update! En wij waren terug naar af!

We mochten opnieuw Firefox uitschakelen en terug inschakelen en we moesten de proxy uitzetten en nog meer van nutteloze handelingen want het probleem bleef. In dàt geval, zou het probleem bij onze laptops/tablet gelegen hebben, volgens Firefox dan toch.

Kort daarop, net toen we dachten om toch maar eens naar een pc-specialist te stappen, voerde Firefox terug een update door. En wat bleek? Alle problemen waren van de baan.

Dit verhaal is eigenlijk het vertellen niet waard. Wat wil ik nu eigenlijk aankaarten?

Wel gewoon, dat ik er de kouw seskes van krijg dat, wanneer er iets niet werkt, ze direct hun paraplu opsteken en zeggen dat het aan jou of je gerief ligt! Dat is nu drie op korte tijd en telkens heeft het met de pc’s te maken en telkens zou het aan onze pc’s liggen en telkens komt de aap uit de mouw en ligt het aan hen.

Previous

Goed ruiken of een instinker

Next

Agatha Christie achterna

1 Comment

  1. Gettie

    ogottekes, de katholieken hebben een coup gepleegd op het internet en ze zijn er als de kippen bij om ons ( i.c. jullie) met schuld te overladen!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: