Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Kommerlogje

Het begon me op te vallen. Telkens de politie een opsporingsbericht verspreidt heeft de persoon in kwestie nood aan medische zorgen.

Toen ik er iets over wou bloggen, verdween er net iemand die geen medische zorgen nodig had of waar het toch niet werd vermeld. Zodoende gingen Luc en ik er even speciaal op letten.

Er zijn dus uitzonderingen die de regel bevestigen.

Ik zou me afvragen of er inderdaad meer mensen die verzorging nodig hebben vertrekken en wat dat dan wil zeggen over die verzorging of denken ze dat anderen sneller gaan reageren bij het al dan niet vermelden van medische nood? Of is dat om eventuele ontvoerders tot inzicht te brengen?

Ik zou me afvragen? Inderdaad! Als ik van de bevoegde instanties moest zijn. Ik ben dat niet. Waarom post ik er dan over? Evenemententijd is komkommertijd op het blog. De vermeldenswaardige zaken die tijdens de evenementen gebeuren halen het blog pas achteraf.

Previous

Oud nieuwjaarsgebruik

Next

En wie zijn schuld is dat?

1 Comment

  1. Komkommertijd of niet: ik heb me die vraag ook al een paar keer gesteld. Het lijkt me niet zo best te gaan met de Vlaamse volksgezondheid. Nu ja, als ik zou verdwijnen, zou men dat allicht ook vermelden, want ik slik dagelijks toch ook een paar pillen, zij het niet voor levensbedreigende kwalen.

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: