Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Marcelleke

Natuurlijk zijn er dan weer mensen die geen manieren hebben of die nooit manieren geleerd hebben. Want wat denk je dan van de man die bij het avondeten het even te warm krijgt, zijn bovenkleren uitspeelt en in zijn mouwloos onderhemd aanschuift. Dit soort onderhemd wordt in bepaalde regio’s hier te lande een marcelleke genoemd.

De groep gruwde bij de aanblik van zijn okselhaar. Wij hadden met een vroegere groep gegeten maar ik denk dat ik er wel een opmerking zou over maken. Je avondeten moet toch een moment van rust zijn en moet nog smaken ook. En dat doet het niet met een marcelleke aan tafel.

We hebben hier thuis niet de gewoonte om zo aan tafel te gaan en ik zie niet in waarom we het zouden nemen van iemand anders.

Previous

Marginalen

Next

De tijd van het jaar

2 Comments

  1. Haha, Onslow Geweldige kerel, al zou ik hem niet in levenden lijve tegen willen komen. Dat niet iedereen zijn okselhaar scheert, alla, maar het wel zichtbaar draagt, dat kan echt niet!
    Ik leer hier telkens bij: nooit geweten dat jullie dat een marcelleke noemen. En ik weet al wat een Jeanette is…

  2. Gettie

    Totaal respectloos tov anderen en tov zichzelf. Bahbah. Ik kan ook niet hebben dat aan zee op de dijken sommige vakantiegangers in ontbloot bovenlijf een koffiebar of eender welke zaak binnenstappen. Dat doen ze in hun thuisstad toch ook niet denk ik, waarom dan aan zee wel??

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: