Wizzewasjes

Dubbel gebubbeld

Pasen 2015

Het werd een pasen zonder eieren, chocoladen dan wel te verstaan.

Eigenlijk zou ik beter zeggen: het werd een pasen zonder Amke en Ella … door omstandigheden.

Hunne pasen zullen we hen de volgende keer wel geven, de eerste mei als het meezit. Maar chocolade eieren vinden we dan niet meer en ze zo lang bewaren? Dan slaan ze wit uit.

Previous

Een gekookt ei

Next

In de sporen van de koers

1 Comment

  1. wit uitslaan is geen probleem heb ik geleerd: het is de cacaoboter die naar buiten komt. Chocolade wordt nooit slecht heb ik ook geleerd. Smelten en terug laten opstijven mag en het wit is weg
    Chocolade krijgt hier niet de tijd om wit te worden, geen eigen ervaring dus

Laat een reactie achter bij oma moetje Reactie annuleren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: