Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Wat zou je doen als je op een dag ineens koning was?

Ik weet niet meer waar de vraag opdook. Ze werd niet aan mij gesteld, dus moet ik het waarschijnlijk gelezen hebben.

De antwoorden varieerden. Er waren er die voor de mensen zouden gaan zorgen, in plaats van de mensen de kans te geven voor zichzelf te zorgen. Ook enkelen zouden wetten gaan uitvaardigen, terwijl we er al zoveel hebben, om de mensen te sensibiliseren voor wat zij belangrijk vonden, hun wil doorduwen, dat wil dat zeggen. En zij die de mensen gingen leren hoe ze moesten leven, de betuttelaars.

En dan waren er die van hun grote rijkdom zouden genieten, maar dat was de vraag niet.

Mijn antwoord was er niet bij. Wat ik zou doen als ik op een morgen zou opstaan en koning zijn?

Heel hard weglopen verdorie.


Baloo’s cartoonblog

Previous

Vakantiedrukte

Next

Op kamp

2 Comments

  1. bea

    Ik zou de ogen uit mijn kop wenen….en dan ook hard weglopen

  2. Dat is precies mijn reactie: wegwezen!

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: