Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Creatieve ideeën? Het zou wat!

Ergens in mei heb ik een stommiteit begaan. Echt wel.

Zie je, ik zocht een model om een hesje te haken en ik vond er eentje naar mijn zin. Bij de afbeelding stond: “meer weten”. Ja dus. Maar om meer te weten moest ik een account aanmaken, wat ik deed. En toen, wel niets. Ik kon dat prentje op een bord pinnen maar een werkwijze? Noppes hoor.

Ik wou dus dat account verwijderen, maar dat ging niet. Even opzoeken wees uit dat dat helemaal niet kan. Je kan Pinterest enkel deactiveren, wat ik deed.

Zoals gezegd, dat was in mei. Nu een tweetal weken terug, zat ik met de handen in het haar. Dat is bij wijze van spreken want ik heb geen haar genoeg om er met mijn handen in te zitten. Mijn vingertoppen zou nog gaan maar …

Ik was namelijk die avond per toeval op een site terecht gekomen waarop een groot deel van mijn afbeeldingen stond. Ook zelfgemaakte foto’s. Je kon de afbeeldingen pinnen op Pinterest.

“Dat Pinterest account” dacht ik. Maar dat was het niet. Wat was het dan wel? Blijkbaar een zoekrobot met een pinknop voor Pinterest.

Om het nu nog geheel eigenaardig te maken? Toen ik dit schreef, zocht ik die website terug op, ik wou die url hier linken maar die was gewoon verdwenen.

Heb ik nu met dat koteren slapende honden wakker gemaakt?

Previous

William en Alain

Next

Het nieuwe winkelen

1 Comment

  1. Ik heb ongeveer een jaar geledenb ook mijn account bij Pinterest gedeactiveerd (verwijderen is inderdaad onmogelijk), omdat iedereen ook je eigen foto’s straffeloos kan gebruiken en kopiëren. Tot nu toe heb ik daar echter geen nadelige gevolgen van ondervonden.

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: