Ochtendgevoel

Deze morgen werd mske wakker en ze voelde zich “mske”. En voor diegenen die niet snappen wat dat betekent, is het, simpel uitgelegd, dat je wakker wordt en enkel “jezelf” voelt en niet het resultaat van enkele stomme pillen die een nog stommere doktoor met zijn ultrastomme kop heeft voorgeschreven.

“En vermits we goed gezind zijn”, zegt mske, “gaan we nu Sint Truiden wat onveilig maken”. “Slukkes!” voegde ze er nog in de rapte aan toe, net voor ze in het stalen ros sprong. “Amusement hé” riep ik nog, maar ze waren al weg.

One Comment on “Ochtendgevoel

 1. 16-04-2005, 18:07:04

  en het was nog lang onrustig in sint-truiden…

  olive

  —————————————————————————–

  16-04-2005, 19:39:56
  Poeh !
  Ze zijn ook niet veel gewoon daar in St. Truiden !

  ms

Wat denkte daarvan?

%d bloggers liken dit: