Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Een loopje

Als je naar Flanders Expo rijdt moet je dat doen via “The Loop”. Waarom het ding zo heet was me een raadsel, maar ik vond het toch maar een gekke situatie. Want zie je, als je The Loop volgt rijd je gewoon anderhalve keer rond het hele complex: eerst de Holliday Inn voorbij, dan rond de achterzijde van Flanders Expo, de voorzijde langs de tramhalte, de Ikea, opnieuw de Holliday Inn, rond de achterzijde van Flanders Expo, de voorzijde, maar net voor je daar aankomt moet je de parking op.

Heel omslachtig ook om er terug te vertrekken. Nu kwamen er gedurende twee weken nog werken bij, zodat de tramhalte verhuisd was en het helemaal chaos werd.

En toen zag ik op een bord in de wc die zich in de lobby van het hotel bevond dat hun bar The Loop werd genoemd naar Adolphe Pégoud, piloot die voor het eerst een loop maakte op het vroegere vliegveld waar nu de Holliday Inn zich bevindt.

Toen ik dat aan Luc vertelde, wist hij te zeggen dat die daarna in de Blaarmeersen was neergestort, waardoor ze die ook niet meer moesten begraven, wat natuurlijk een loopje met de waarheid was, maar wat ik toch voetstoots aannam.

Gelukkig was Luc in de buurt toen ik “The Loop” aan R. vertelde en er het loopje aan toevoegde.

Feit is echter dat geen van beiden ooit van Adolphe Pégoud en “The Loop” hadden geweten had ik het hen niet verteld, maar gelachen dat ze hebben, gelachen! De snoodaarden!

Previous

Formule1

Next

’t Zijn wrappen!

1 Comment

  1. Bea

    Leuk verhaal! De ergernis ter hoogte van ‘de loop’ heb ik ook. Omslachtig en onduidelijk verkeersgebied.

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: