Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Er over

Dat van die zelfmoord was sarcastisch bedoeld hé!

Als mske bijna drie jaar geleden tegen dat mens zei van: “ga weg van je man en ga met je minnaar leven” dan waren er de excusekes van een huis en van kinderen en van weet ik veel wat wat ze niet kon opgeven. Toen mske telkens opnieuw dezelfde raad gaf, gaf de vrouw het op en mske hoorde er niks meer van tot het uit was met de minnaar en toen begon het bellen en sms’en. En mske had haar nachtrust nodig, het was het enige dat hielp tegen “het ding” en telkens werd die nachtrust gestoord door smskes over “er een eind aan maken”.

En toen mske vriendelijk vroeg om ermee te stoppen dierf de dame in kwestie te zeggen dat zij ook al door de menopauze was gegaan en dat mske zich daar maar moest tegen verzetten en dat het op te lossen was met hormonen; het is waar is dat mske het verhaal van de hormonen niet had verteld, maar daar had ze de kans niet toe gekregen.

En ondanks die vraag en “het ding” nu blijkbaar en hopelijk bezworen is, zijn er plezanter dingen dan telkens en telkens opnieuw in putteke nacht smskes te krijgen van “ik ga het doen”.

Wel, doe het! Dan zijn we er in één keer vanaf!

De vrouw was verwittigd dat mske naar de blauw mannekes ging stappen. Wel gisteren heeft ze het gedaan en eerlijk gezegd heeft ze ook bedacht dat die mensen misschien niet de nodige omzichtigheid zouden aan de dag leggen en misschien de minnaar vernoemen waar de man bij staat. Maar “in the jungle as in the jungle”. En zulke vrouwen roepen dan misschien de mannelijke gevoelens op van mannen maar dat betekent dan wel dat de andere vrouwen voor zichzelf moeten opkomen. En als de enige hulp, die die vrouwen dan kunnen krijgen, de blauwe mannekes zijn, wel dan is het maar zo! En we kunnen er misschien eens mee lachen maar mske heeft er al meer goei dan slechte meegemaakt! Je mag ze alleen niet in huis hebben.

mske heeft geen diploma van psycholoog en we zien niet in waarom uitgerekend zij weeral er haar tijd -gratis- er zou moeten insteken terwijl de anderen haar zeggen wat ze moet doen, maar wel voor hun eigen pree zorgen.

Previous

Onbekend

Next

Efkes abuus

1 Comment

 1. 14-06-2005, 11:09:08
  vraagje…
  wát voor blauwe mannetjes waren het? toch wel die mske bedoelde… of misschien toch smurfen… want die smurfen maar gewoon wat aan hoor!

  olive

  —————————————————————————–

  14-06-2005, 11:39:29
  Deze soort
  is over het algemeen “iets” groter en ze gaan er tenminste iets aan doen.

  Altijd erg als het zo moet lopen, maar ze moeten maar leren dat ik “wél meen” wat ik zeg.

  Ik heb al één keer zo een verduvelde idioot “geholpen” en de schuld gekregen. Géén tweede keer !

  ms

  —————————————————————————–

  14-06-2005, 11:40:40
  En bovendien …
  de smurfen zijn geen mannekes ! Die hebben geen p..m…tje ! Daar is geen plaats voor in die spannende broekskes.

  ms

  —————————————————————————–

  14-06-2005, 12:31:52
  huh?
  waar komt babysmurf dan vandaan? alhoewel…. er is ook maar 1 smurfin (voor zover ik me kan herinneren,,,)

  olive

  —————————————————————————–

  14-06-2005, 13:03:28
  Mysteries
  des levens ! Vroeger waren er zoveel die niet wisten vanwaar die kleine kwam !

  ms

  —————————————————————————–

  14-06-2005, 15:27:57
  was het niet
  dat ze uit de boerenkool kwamen?

  Han

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: