Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Broodjes voor TV

Hoe meer energie mske verbruikt, hoe meer ze er heeft. Deze namiddag heeft ze zowel croissants als pistoleekes als sandwichkes als broodjes gebakken. Ze wou nog wel keizersbroodjes maken ook, maar die zouden niet meer klaar geraakt zijn. Wel klaar maar niet koud vóór wij weer de keuken in moesten.

En dan heeft ze van elke soort er enkele in een korfke gelegd om straks voor de TV -het is Midsomer Murders niewaar- te proeven. En omdat je nu toch geen broodjes zomaar kan eten heeft ze een zakje peren ontdooid en klaar gemaakt!

Previous

Binnengeregend

Next

Chefkok

1 Comment

  1. 30-07-2005, 23:57:13
    Hmmm!
    Goh, ik kan al die versgebakken broodjes ZO ruiken!
    http://kaatjes.skynetblogs.be
    kaatje

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: