Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Contact met de helpdesk

Sedert de laatste update van WordPress staat mijn reactieformulier half in het Engels. Het staat ook zo in de broncode: “lang=en”. Nergens vind ik achter de coulissen die vermelding terug om ze aan te passen.

Sedert een week voer ik een dagelijkse e-mailconversatie met de helpdesk van jetpack die me allerlei lieten uittesten om nu de cirkel rond te maken door te zeggen dat wat ze als oorspronkelijke oplossing voorstelden nu de oorzaak zou zijn. Een week om terug bij hetzelfde punt uit te komen.

Maar ze doen hun best.

Sedert Luc zijn smartphone heeft willen we wat oorspronkelijk mijn agenda was, onze agenda maken. Hij kreeg mijn agenda niet te zien. Ik riep de Microsoft community te hulp. Ik kreeg wel een antwoord zeggende dat hij eens in zijn spambox moest kijken. Was het maar zo simpel!

Uiteindelijk vond ik de oplossing zelf … gedeeltelijk. Want die agenda komt nu wel door op zijn laptop maar niet op zijn telefoon. Gedurende onze week afwezigheid krijg ik een e-mail om te vragen of het nu opgelost is. Neen dus! Zodoende heb ik de e-mailconversatie maar weer hervat.

Sedert vorige vrijdag heb ik nu windows10 op mijn telefoon en daar ben ik erg blij mee. Ze synchroniseren nu ook de e-mailaccounts zodat je maar één mailbox nodig hebt. Alléén krijg ik één e-mailaccount niet geregeld. Ik krijg daar telkens de melding:

Er is iets foutgegaan

Er is een probleem met de manier waarop “dat mailaccount” is ingesteld. Neem contact op met ondersteuning of uw mobiele provider.
Foutcode 0x85010004.

Na het hele internet te hebben afgeschuimd mailde ik weer naar de community aangezien dat me werd aangeraden. Toen ik merkte dat mijn wachtwoord, dat ik correct invoer, telkens met twee tekens verlengd wordt, mailde ik maar ineens naar die bepaalde e-mailprovider ook. De enige waar ik nog niet naar mailde is Proximus, zijnde mijn mobiele provider. Die bewaar ik voor het laatste, aangezien ik veronderstel dat zij er voor niets tussen zitten.

Ik heb in mijn jeugd erg genoten van het corresponderen met mensen van over de hele wereld, maar het ging toen wel over leutiger onderwerpen dan dit.

Previous

Beter wetend onwetend

Next

Natte voeten

1 Comment

  1. Succes met het vervolg!

    Vriendelijke groet,

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: