Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Stier!

En dan werd het speeltijd. En om de kramakkelijke “Klik en Prik” van hiernaast te vervangen wou mske iets anders. Hmmm … een horoscoopke misschien? En ze zocht een horoscoopscriptje. En wie zoekt die vindt natuurlijk.

En als ze dan gaat kijken onder haar sterrenbeeld, op de geboortehoroscoop leest ze dat weegschalen zo eerlijk zijn dat ze zelfs anderen die dat niet zijn op de vingers tikken.

Ja hallo? Nog wat! Het enige dat mske dan doet is haar bedenkingen maken en voor zichzelf houden, jà.

Dus er af dat ding! En maar de weekhoroscoop geprobeerd en daar leest ze dit:

“Die Stier, voor wie je een wederom interesse hebt, is weer in jouw omgeving! Je kunt als Weegschaal niet goed overweg met hem of haar en dat heb je al eens eerder ervaren. Echter, de mens met het sterrenbeeld Stier, trekt jou altijd weer aan. Het is een mooi voorbeeld van de emotie, die de ratio overheerst. Je weet dat het eigenlijk niet kan maar je emoties en de aantrekkingskracht van de Stier is soms groter.”

Ja hallo? Nog wat! De enige Stier die mske ooit kende en kent is Slow verdorie! Kom niet zeveren hé lolbroeken! En ze smeet de horoscoop er terug af!

Bij nader inzien denkt ze dat ze nóg een Stier kent maar door daar over na te denken is ze zo serieus beginnen twijfelen dat ze onmiddellijk gaat mailen om zekerheid te krijgen.

Lap! Ziedet wel ik moet hier al de plaats ruimen.

Previous

Wie zaagt?

Next

Ramadan

1 Comment

  1. 11-10-2005, 09:23:09
    is ook
    stier, van sterrenbeeld

    Han

Wat denkte daarvan?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: