Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Wachten op Godot

Aannemers! En meer dan één. Stormschade vereist de nodige offertes.

Een uur konden ze niet geven maar het zou maandag zijn.

Dàg maandag!

Eigenlijk wilden wij gisteren ergens naartoe, maar aangezien beide aannemers op maandag zouden komen, bleven we thuis en wachtten …

Eén van beiden was gisteren rond 14.00u bij de overbuurvrouw. Waarom hij niet ineens ook hier kwam? Wie zal het weten? Maar vandaag komt hij terug bij de overbuurvrouw. “Hij komt dan misschien langs” opperde ze. Maar omdat wij gisteren niet weg konden, gaan wij vandaag naar waar wij gisteren niet heen konden.

De andere belden we zelf op. Het liep overal uit en zodoende konden ze hier niet geraken. En omdat het allemaal zo erg uitloopt en wij vandaag weg zijn wou Luc hen de nodige tijd geven en een een afspraak maken voor woensdag.

Een uur kunnen ze niet geven maar het zou woensdag zijn.

Previous

De Rode Duivels

Next

Let’s get it on

7 Comments

 1. Als ik dat lees, word ik pissig op die mannen die jullie zo respectloos laten wachten… Daar heb ik nu ik in NL woon gelukkig geen last meer van: hier is een afspraak een afspraak. Pas nu besef ik hoe laks Belgen daarmee omgaan! Het is ergerlijk en het is gewoonweg laksheid – een foute mentaliteit. Ik schaam me dit te moeten zeggen, maar als Belg in NL weet ik echt waarover ik spreek. De aannemers, klusjesmannen,… houden zich hier stipt aan gemaakte afspraken… we hebben er hier met de verbouwing al een pak over de vloer gehad. Dit zijn ook allemaal vakmensen met een druk bezette, maar wel goed geplande agenda. Het kan echt anders.

  • ms

   Waar we vroeger woonden kwamen ze ook onmiddellijk.Maar daar deden ze dat met een bijgedachte. Ze hoopten dat ze op die manier mijn ex konden goed stemmen en zodoende de grote bestellingen van op zijn werk zouden kunnen binnenrijven. Ik kan me ook voorstellen dat bepaalden die ze kennen voorgaan op anderen.

   Maar hier hebben we nooit anders geweten. Uiteindelijk komen die gewoon niet.

   En dan zagen en klagen over de zaken die zo slecht gaan.

 2. Aargh, aannemers! Wat herkenbaar, dat wachten! Zo zonde van jullie dag :-/
  Ik kan me voorstellen dat ze nu overwerk hebben, maar als hij wèl bij je buurvrouw was….. Je zou denken: ‘2 vliegen in 1 klap!’ Vaag!
  ik hoop dat jullie schade snel verholpen kan zijn…

 3. Oei, ik lees Bea’s reactie NU pas… (ik had het venster open staan sinds vanochtend vroeg..)

  Hier in NL komt het óók wel voor hoor… Eén aannemer hebben we op een gegeven moment niet meer gevraagd, die was 7 keer niet langsgekomen / belde af, nadat ik al lang had zitten wachten.

  Nu heb ik hier bijv. een rioolstank in huis, we hadden water in de kelder bij deze storm (ik vertel het niet op mijn site, want dan is mijn vader ongerust ;-}) En moet ik ook een expert bellen… En zit ik te denken “Die is met pensioen, die is in het buitenland, die is dood… Wie moet ik bellen…?!” Je moet hier, kortom, ook weten welke mensen betrouwbaar en stipt zijn..

 4. Luc

  Ze gaan vandaag de buurvrouw via telefoon laten weten wanneer ze zouden komen.
  Dat is dus wachten op een telefoontje en daarna wachten tot ze komen.

  We lijken wel duivenmelkers.

  • ms

   En die duiven liggen met hun klikken en klakken en hun nest met jong tussen de klimop die we blijkbaar zelf moeten opruimen.

   We zullen morgen wel een dag thuis inplannen maar ik ga me vandaag toch voorzien van het nodige om me morgen prettig bezig te kunnen houden.

 5. ms

  n 2003 zijn we hier komen wonen en pas in 2007 is de elektriciteit vernieuwd (met veel problemen achteraf) en de badkamer geplaatst (met veel miserie).

  De ramen en deuren werden vernieuwd maar werden nooit afgewerkt. Die staan hier nog zo.

  Het dak van de aanbouw werd toen ook vernieuwd. Het was het enige dat goed gedaan was, maar die dakwerker is in 2011 van een dak gestort.

  In 2007 kwamen ze dus ook om goed te staan met die man van de bank.

  We durfden pas in 2014 aan verwarming denken. Dat liep goed maar die aannemer kwam van waar ik vroeger woonde, was niet echt een bekende maar geen onbekende ook niet.

  Misschien eens naar de krant stappen.

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: