Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Heeft U dat soms ook?

De uitleg waarom ik geen betalende kranten koop is heel eenvoudig. Ik deed dat trouwens al eens uit de doeken

De uitleg waarom ik niet naar bepaalde TV programma’s à la “Komen eten” en “Temptation Island” kijk, zal ieder die mij kent ook wel begrijpen. Indien niet, tja, ik heb echt geen zin om het uit te leggen.

Maar niet getreurd, mijn beste allemaal, ik hoef niets te missen, ondanks het feit dat ik mijn alleruiterste best doe om het wél te missen.

Want zie je, de internetgazetten zijn zo attent en hulpvaardig om daarover te berichten. Het vergt heel wat sluwheid om niet in de opgezette val te lopen, want hun titels zijn zo opgesteld dat ze dikwijls niet de naam van het programma vernoemen en ik, onwetende onkundige, ik tuin er dan in als er een aansprekende titel boven zo een krantenbericht staat.

Maar nu weet ik het wél! Er is een nieuw programma! Als ik zou willen kon ik nu al drie dagen op rij het reilen en zeilen volgen. Drie dagen geleden tuinde ik er namelijk in en ik sloot het bericht met de gedachte: “kunnen ze nóg dommer?”

Het programma heet “Mijn lief is vrijgezel”. Mijn lief gelukkig niet en ik wil dat zo houden.

Previous

Altijd commentaar

Next

Voor 25 jaar op 13 jaar tijd

2 Comments

  1. Wat een geweldige cartoon!

    Instemmende groet,

  2. Daar kan ik ook geen vijf minuten naar kijken naar die programma’s. Echt niet. Onzin ten top. Maar allicht is er wel een publiek voor. Ach dan lezen we maar wat.

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: