Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Derde keer …

Geen rommelmarktverhaal deze keer, maar wel over de nodige tent.

Dat een goedkope tent niet bruikbaar is op een rommelmarkt, was ons ondertussen al duidelijk. Al stel ik me vragen bij dat “goedkope”. Nu ja. Alle tegenslagen zijn goed afgelopen, buiten een beetje heen en weer geloop is alles in orde gekomen en het gespendeerde geld terug in onze zak belandt.

Maar nu? We moesten toch een tent hebben. Luc vond er op internet. Maar nu wilden we ze natuurlijk eerst wel zien. Het toeval wou dat het laatste evenement in de buurt van de tentenmaker was. Maandag was dus de uitgelezen dag om er langs te gaan.

En ja, het ding was prijzig maar niet zo prijzig als bij de grote gerenommeerde firma’s. Natuurlijk was die die 50€ meer kostte veel steviger en het was al klaar en duidelijk dat we daar niet naar zouden kijken.

Meer nog! We wilden ze onmiddellijk meenemen, maar dat kon niet. Onze bagage zat nog in de koffer en om die tent er in te krijgen moesten de zetels plat.

We zouden ze -eens thuis- bestellen en dan kon ze met B-post worden geleverd. Eens thuis -ken je ons?- kwam de twijfel. Was dat niet veel geld voor een nieuwe hobby? We wogen voor -we konden ze op het koerke ook gebruiken- en tegen -de centen- af. Voor heeft het gehaald.

Dinsdagmorgen bestelde ik. Luc mailde het betalingsbewijs naar de verkoper die ons liet weten dat hij ze op woensdag zou verzenden.

Donderdagmorgen om twintig voor tien stond de postbode hier met de twee pakken.
Donderdagmorgen om twintig voor elf stond de tent al terug ingepakt na het opzetten.

Of de derde keer een goeie keer wordt, valt nog af te wachten, maar een klein beetje goed gevoel mogen we er toch bij hebben zeker?

Previous

Op de vriendschap! Santé!

Next

In de Rue des Bouchers …

1 Comment

  1. Ik wens jullie veel plezier met deze tent.
    Vrolijke groet,

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: