Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Scheiden is een faillissement?

Een natuurlijk persoon kan ook failliet gaan. Jà! En welke natuurlijke personen kunnen het eerst failliet gaan? Mensen die uit een scheiding komen en nog opdraaien voor kosten van hun ex partner. Jà!

Zien ze dan niet in dat ze, in plaats van mensen te laten failliet gaan, beter de wet zouden aanpassen dat ze die ex-partner eens gaan dooreen rammelen?

We gaan het er niet meer over hebben. Het helpt toch niks. De mensen weten niet wat antwoorden op zoiets en antwoorden dan de grootste stommiteiten zoals: “het kan niet” of “bij mij zou het niet waar zijn” of “ja, het is nu eenmaal zo”. Probeer maar niet dat laatste antwoord te geven als zij aan je oren komen hangen om over hun flutproblemen te spreken.

Straks gaat mske nog maar eens met de potten gooien. Ze gaat een paar “nieuwjaarsbrieven” schrijven.

Previous

Op de gezondheid

Next

Nieuwjaarswensen

1 Comment

 1. 23-12-2005, 12:48:37
  mening
  het is inderdaad zo dat vele mensen over alles een mening en antwoord denken te hebben, soms is het niet eens verkeerd om te zeggen dat je er geen snars vanaf weet, zo breng je mensen op geen dwaalspoor.
  mag ik u trouwens mededelen dat ik graag op uw blog vertoef,heb wel alle gedichtjes,spreekwoorden,… reeds een paar maal gelezen maar het gaat vreemd genoeg niet vervelen.doe zo verder,ook in het gelukzalige jaar 2006.mijn wensen,ridder van de lach.
  http://ridder-van-de-lach.skynetblogs.be
  ridder

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d