Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Waf? Zei U waf?

mske bestudeert haar benen en vraagt zich af wat er nu zo appetijtelijk aan is. En dat is sedert haar jeugdjaren geleden dat ze haar benen nog bestudeerde. Toen vond ze die namelijk te mager.

Nu echter heeft dat een heel andere oorzaak. mske die nog steeds in haar korte broek gaat stappen heeft daarnet besloten dat ze niet uit de weg gaat voor loslopende honden en ze draaide kordaat het straatje in. Slow keek verbaasd en mske zei: “als hij nu komt aangestormd, heb ik mijn paraplu bij”. Er kwam daar toch ene aangestormd zeker! Zo een beetje een maat of vijf kleiner dan de ouwe aftandse bijter van vorige keer, je weet wel, zo een kleine klawieter van meer lawijt dan hond, maar hij wachtte wel tot ze voorbij waren en vloog naar mskes benen. Die draaide zich om en zette een stapke richting grasluis, om te tonen dat ze van hem niet bang was. “Rambo!” gilde de vrouw maar Rambo was doof aan die kant. “Rambo” riep de eerste man, maar dat bolleke niks gaf niet af. “Rambo!” blafte de tweede man, maar ik-hoor-je-wel-maar-ik-zie-je-niet blafte harder en grommen deed hij ook al. Het stopte maar toen hij van één van de mannen een sjot onder zijn edele onderdelen kreeg.

Wat verder kwamen ze een koppel tegen met een slof. Slof slof slof slof, tot hij ter hoogte van mskes benen kwam en toen moest hij ook snuffen richting haar been. “Foei Max” zei de man en de slof slofte verder.

Aan het kerkhof kwam er weer een hond. En ja lap! Weer snuit in de richting van mskes benen, maar die liep aangelijnd en kwam niet ver genoeg. Even wou mske zijn naam nog vragen, om de verhaallijn niet te onderbreken maar ten eerste was dat een pitbull en ten tweede was de man aan de andere kant van de lijn aan de lijn. Hij knikte dan wel vriendelijk goeiendag maar mske vindt dat je niemand moet onderbreken die telefoneert.

Bijna thuis kwamen ze toch zo een Cavalier King Charles Spaniël tegen. mske was er bijna over gesprongen om gerust te zijn want daar was ook geen lievemoederen aan, die luisterde nog slechter dan ’t achterste van een paard.

Dus nu bestudeert mske haar benen en vindt dat die er uit zien zoals ze er altijd uit zien. Een beetje dikker dan in haar jeugd, al vindt mske nu dat ze wat dunner mogen.

Previous

OS : U keek toch ook?

Next

En leidt ons niet in bekoring

8 Comments

 1. hey mske,ik kom je nog een goedenavond wensen . Veel fut heb ik niet meer ,het was druk en vermoeiend vandaag. En van blogrondes komt er niet veel van dezer dagen.De twee kleinkinderen slorpen al mijn tijd op en ze hebben gelijk. Vrijdag gaan ze naar huis en is het gedaan met de pret. Dus halen we van weerszijden er alles uit.
  Je benen ga ik later eens komen bestuderen!hahaha!

 2. olive

  ze zien er dan blijkbaar wel appetijtelijk uit

 3. Het kan natuurlijk zijn dat ze de katten ruiken…

 4. ms

  @ Magda : blogrondes zijn aan mij niet besteed. Ik lees wat ik graag lees, ik reageer waar ik graag reageer. Het moet plezant blijven hé.

  @ Olive : mijn benen ? Appetijtelijk ? Met stapschoenen en donkere stapsokken en een donkere korte broek, zijn dat meer trekkersbenen dan appetijtelijk.

  @ Schaduw Zijde : Katten ruiken ? Slow heeft anders ook benen !

 5. ik wens jou ook nog een mooie weg toe hoor!

  dikke knuffel,

 6. ja ja ik zeg wel blogrodnes maar zo gek ben ik niet meer als in het begin hoor. Maar toch zijn er blogjes waar ik graag alle dagen eens ga kijken en als ik dat niet kan zoals nu met de kleinkinderen hier ,dan mis ik dat.

 7. woooeeeaaaah! Ik heb eens aandachtig gelezen over je benen en de aantrekkingskracht op de honden!Ik ben er zeker van dat je ze met hondenshampoo hebt gewassen,hahaha!Mooi glanzende pels en lekker ruikend,staat er op. Ja en als je dan in blote benen loopt geef je toch wel aanleiding ….Al die honden die op één wandeling het op jou hebben voorzien ,zijn daar wel het bewijs van.

 8. ms

  Hahaha ! Dan toch met shampoo voor een of andere naakthond ! Daar staat namelijk geen spirreke haar op mijn benen !

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: