Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Ideetje van vroeger

Heel lang geleden had ik eigenlijk zin om eens een romantisch weekeind te plannen in een bepaald hotel. Het had echt een feervolle uitstraling en waarschijnlijk was dat de oorzaak. Het kwam er niet van. Het leven was serieuzer dan romantiek.

Bovendien hadden de meer nuchteren onder ons gelijk, volgens hen dan toch. Het was ridicuul om een weekeindje weg te organiseren in een stad die haast tegen het dorp ligt waar je woont.

Luc en ik gingen niet wonen in het dorp van vroeger, we gaan nog wel naar die stad, maar onze weekeindjes -al dan niet romantisch- plannen we elders.

Nu logeren de collega’s er. Wij niet. Het is niet zo dichtbij als het vroegere dorp, maar toch dicht genoeg om lekker in ons eigen bed te pitten. Ik herinnerde me wel dat idee van lang geleden. En even verzuchtte ik …

Maar het hoeft voor ons niet, zeker niet nu we verhalen horen van kleine kamers, vieze badkamers en een karig ontbijt.

Daar zijn we ook weer mooi aan ontsnapt.

Previous

Nieuwe rage

Next

Flexibiliteit van de hoogste graad

8 Comments

 1. Voor een romantisch weekend zijn hotels ook niet aan mij besteed. Je kan het toch op elk moment – nu ja, niet op elk moment 😉 – romantisch maken …

  • ms

   In de tijd dat ik er over dacht had ik kleine kinderen. En het ideetje was eigenlijk een beetje als een specialleke bedoeld.

   Nu we enkel met ons tweetjes overblijven en nogal veel op hotel zijn voor de evenementen, zou ik zoiets nooit bedenken.

 2. Toen wij aan onszelf toekwamen gingen we fietsen. Niet romantisch ondanks lieflijke routes, toch goed. Thuis deden we aan romantiek 😉

  • ms

   Ik ben moegefietst.

   Wij deden in 2010 de auto weg, overtuigd dat we die niet nodig hadden. Had het OV gewerkt zoals het moest, dan hadden we gelijk gehad.

   Maar het falende OV heeft ons overtuigd om terug een auto te kopen. Dat deden we in 2014. En de fietsen hangen sindsdien aan de haak, wegens geen zin meer.

   Wij doen overal aan romantiek. Maar meer? Dat doen we thuis.

   ?

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: