Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Huis met een triest gezicht

Telkens mske hier de straat indraait bij regenweer ziet ze het wenend gezicht van ons huis. Want sedert een pooske is de dakgoot blijkbaar lek, waardoor de gevel gemerkt wordt door een natte vlek van het dak tot beneden over de ganse breedte van de voordeur.

En dan denkt mske terug aan de dromen die ze had om dit huis te transformeren in haar droomhuis zonder dat Ex weer alles begon uit te breken en kapot te maken. Maar ondertussen zijn er al een paar fameuze deuken in die droom.

En niet te vergeten … een bluts in de dakgoot.

Previous

Vakskes

Next

File naar de sneeuw

1 Comment

 1. 18-02-2006, 13:13:04
  Oef
  Weer eens bijgelezen geraakt. Ik mag dus echt geen dag meer overslaan he mske, en jij je de blokken uit de naad gewerkt, zie ik, zowel in je werk als op je blog. Amai, is dat van al die energie van Marian of heb je er zelf zoveel?
  http://blog.seniorennet.be/niets/
  Alexandra

  —————————————————————————–

  18-02-2006, 13:27:42
  Energie !
  Ongelooflijk, ik geraak die niet meer kwijt.

  http://mauwmauw.skynetblogs.be
  ms

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: