Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Hulp uit onverwachte hoek

Toen ik de eierdopjes ging afwassen wou ik even alles tegelijk doen. Om te verhinderen dat ik heen en terug moest lopen, nam ik én eierdopjes én droge sokken mee. Ik zou de dopjes al even in het sop zetten terwijl ik de sokken ging opvouwen.

Zo gezegd, zo gedaan. Ik maak een sopje, dopjes er in, ik draai me om, ik pak de sokken en loop naar de deur. Ineens hoor ik een getinkel van de stenen eierdopjes in het sop. Ik draai me om en zie dat ik een sok heb laten vallen.

Ik zeg: “dank je wel”. Met vriendelijkheid bereik je namelijk meer.

Er is meer dan één plausibele verklaring voor dit fenomeen, maar waarom een logische uitleg geven als een spook zoveel spannender is.

Previous

Mijn oren horen

Next

Eindelijk een oplossing

3 Comments

  1. Een vrolijk goedemorgen, ook voor het spook.☻
    Lijkt me gezelliger hulp dan die meneer Poeskin,

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: