Het Vlaams Woordenboek

Toen ik het woord vliegescheet wou gebruiken in een logske, zag ik dat dat al bestond bij Het Vlaams Woordenboek.

Ik vulde dat dan maar even aan met de betekenis die ik kende. Toen het logje verscheen, zag ik dat er nog een aanpassing vermeld stond, maar ik zou niet weten wat er aangepast werd.

Sedertdien heb ik gemerkt dat er telkens weer wordt aangepast -meestal door dezelfden- als er iemand anders iets bijschrijft. Ik nam de proef op de som. En ja, het duurt geen dag.

Mij niet gelaten. Het is niet mijn website noch mijn idee. Maar al vind ik het dan een mooi initiatief en al heb ik er wel al meer gebruik van gemaakt, ik ga er niets meer aan toevoegen. Staat de vereiste uitleg er niet tussen, zet ik hem zelf wel bij het woord op het blog. Ik ben namelijk al aangepast genoeg.

7 gedachten over “Het Vlaams Woordenboek

Wat denkte daarvan?