Het uitzicht

Wat me de laatste tijd opvalt is dat er weer meer tandems in het straatbeeld te zien zijn.

Wat me daarbij ook opvalt is dat de heer des huizes meestal vooraan zit.

Nu heb ik wel altijd gepeinsd dat met een tandem rijden toch wel erg plezant moest zijn, zo samen op één fiets. Maar als ik dan bedenk dat ik een fietstocht zou gaan maken waar ik niks anders zou zien dan de rug van Luc, lijkt me dat toch al een heel pak minder prettig.

Nu zouden wij waarschijnlijk het omgekeerde doen, de kleinste van voor. In ons geval kan Luc dan gemakkelijk over mij heen kijken.

Toen ik er iets van zei, wist Luc onmiddellijk het antwoord. Hij zou altijd vanachter zitten, want anders kon hij niet zien of ik wel meetrapte.

4 Comments on “Het uitzicht

Wat denkte daarvan?

%d bloggers liken dit: