Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Foto op het blog

Ik kan er inkomen dat er mensen zijn die graag een gezicht bij een blog willen plakken.

Ooit heb ik heb daar over gedacht maar heb het idee verworpen en ik zou verschillende redenen kunnen opgeven zoals bij voorbeeld het feit dat ik net in een overgangsfase ben, zowel wat gewicht als wat haar haar betreft en zodoende momenteel niet bepaald fotogezind ben.

De echte reden is gewoon het feit dat ik het toch een beetje anoniem wil houden. Als het alleen over ons, Slow en Sloef en mij moest gaan, zou het allemaal veel losser zijn, maar door het plaatsen van een foto van Slow of van mij zouden er andere mensen, die hier vernoemd worden, uit hun anonimiteit kunnen gehaald worden en dat wil ik niet.

Ik had kunnen verwijzen naar de foto’s van Sloef, aangezien Sloef de hoofdschrijver op dit blog is, maar dat zal de bedoeling niet zijn, vrees ik en het zou maar een flauw grapke geweest zijn.

Er staan trouwens al foto’s van mij op het blog, al zijn die niet al te recent. Efkes in de zoekfunctie in het kolommeke links mske01, mske02, mske03 en mske04 gaan intikken en zoeken.

Previous

Maatstaf

Next

Ik zou niet in de gazet willen staan

5 Comments

  1. SLOEF
    GOEDE MORGEN
    ACH DAT IS
    ALLEMAAL RELATIEF
    EN DAT NIET
    ALLEEN MEISJES
    MAAR OOK
    JONGENS ER
    LAST VAN HEBBEN
    VAN ACNE
    WETEN WE WEL
    HET IS NOOIT
    PLEZANT
    GROETJES
    MICKEY

  2. hoi,in het begin wilde ik ook geen foto’s,een beetje om dezelfde reden,maar foert ik heb al veel te lang met iedereen zijn gevoelens rekening gehouden!ze kunnen allemaal de boom in!grtjs….

  3. Ik ben het eens met Guusje..Foert !! ,haha

    Heel fijne dinsdag
    Groetjes

  4. ms

    Het gaat mij vooral om diegenen die niet de bomen in moeten.

    Bovendien zou het beperkend werken op wat ik schrijf of niet schrijf.

    Ge moogt mij gerust geloven, een foto zou geen meerwaarde brengen aan dit blog, ik zie er namelijk niet zo schattig uit als Sloef.

    😆

  5. LOL
    Ik ben de betreffende foto’s eens gaan bekijken, en ik moet zeggen dat ik u daar toch ook in een soort van overgangsfase vind zitten. Hihihi
    Maar je hebt helemaal gelijk: jij moet doen waar jij je goed bij voelt, en daar hebben je lezers zich maar bij neer te leggen.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén