Weetgrage elf

Daarnet stonden Slow en mske te vroeg aan de advocaat, zodoende bleven ze even in de auto zitten. Moeilijk is het de tijd in te schatten van hier tot ginder, want als je later vertrekt, zal je zien dat je overal opzij moet achter geparkeerde auto’s. Zo zit Landen nu eenmaal in mekaar.

Ze zaten dus in die auto te zitten en zagen het vrouwke komen. Zo een vrouwke van iets meer dan 1m hoog, schattig om zien, zo iets elfelijks over haar wezen. Niet zoals ze elfen romantisch afbeelden, maar een elf van een jaar of 60. En ineens kwam ze ter hoogte van de auto en ze keek naar de vitrine van de winkel … néén toch niet, ze keek naar de brievenbus van de winkel waar een wit A4 papier half uitstak, ze haalde het er verder uit, las en stak het terug.

Slow en mske bekeken mekaar en grijnsden.

Zo komt het dat elfen zo slim zijn en alles weten.

One Comment on “Weetgrage elf

Wat denkte daarvan?

%d bloggers liken dit: