Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Omtert

Wat lezen we nu? Wat lezen we nu? Er is een blogaward te winnen. Natuurlijk kunnen wij daar niet aan meedoen, maar we hebben gisteren en vandaag toch al gestemd.

Waarom? We zouden het niet weten. Want persoonlijk zijn we zo niet voor die zaken van omterteerst, omtertbest, omtertschoonst, omtertslimst of alle andere omtert’en.

Probleem is … we mogen maar vijf keer per dag stemmen en er zijn meer dan vijf blogs die we graag lezen. Dus mensen, we gaan de stemmen wat verdelen hé … We zullen eens een schema opmaken.

Previous

Kerstwensen

Next

Oh denneboom

2 Comments

  1. Ik stem voor niemand want ik vind dat een stom gedoe. Ik ben eens gaan kijken omdat ik er over lees en er telkens aan herinnerd word als ik iets wil schrijven op de blog.Als je die lijstjes ziet dan vraag ik me af wie die in elkaar steekt…Weet je wat ik ga doen? dagelijks 5 keer voor mezelf stemmen,dan moet ik geen schuldgevoel hebben als ik op de een of ander niet kan stemmen omdat die vijf stembeurten op zijn,hahahah!

  2. TITEL:idem
    koenie is helemaal geen lijstjes- noch getallenman.
    koenie kiplekker,omteraltijd, groet.

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: