Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Gene kouwe kak maar …

“Mama, ik heb een probleem voor morgen” zei Zoneke. Eigenlijk kwam dat niet zo onverwacht want Ella kwam vandaag naar hier, maar was dinsdag flink ziek.

Maar het vervolg was wel heel erg onverwacht en blijkbaar was Ella al heel goed genezen want Zoneke vervolgde: “we konden daarnet naar de kliniek want ons Ella heeft een tand uitgesprongen”. mske moest even laten bezinken. Ze had de woorden wel gehoord maar vatte ze niet zo direct.

Maar Zoneke vertelde al verder. Ella had bij oma op het bed staan springen en hij had al zo dikwijls gezegd dat dat niet mocht. En nu hadden ze een probleem want Ella mag de eerste drie à vier dagen geen warm eten en mske had aan Amke, die na het verjaardagsfeestje ook naar hier komt, lasagna beloofd.

“Ik denk dat ik nog roze saroma staan heb” zei mske, die saroma met aardbeismaak nog altijd betitelt zoals ze dat in haar kinderjaren deed. “Wat is dat?” deed Zoneke want in zijn kinderjaren was dat tijdelijk geen saroma maar Dr. Oetker.

“Kouwe pap” zei mske.

Previous

Wat zegde?

Next

Efkes repareren

3 Comments

  1. bart

    Saroma.. jaaaaa… met aardbei, banaan, pistache.. of gewone.. lekker.. Dr Oetker da moet ik nie hebben.. daar zit zo ne Dr Oetkersmaak aan.. nie lekker.. nee.. the real stuff.. groetjes..

  2. o daar gaan de kleinkinderen vlug voor aan tafel …saroma. Zelg heb ik liever gekookte pap.Ma

  3. o daar gaan de kleinkinderen vlug voor aan tafel …saroma. Ik kan ze daar altijd een héél groot plezier mee doen. Zelf ben ik er helemaal niet weg van ,ik heb liever gekookte pudding.Even over de grens hebben ze smaakjes die ze hier niet hebben en dan is het kermis voor de kleinkinderen.

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: