Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Telefoonperikelen

Als je ziet waarvoor je zo allemaal gedurende de dag moet telefoneren, dan vraag ik me af hoe mensen dat doen die uit werken gaan en helemaal niet in de buurt van een telefoon zitten.

En dan blijven er veel van die instanties, banken, e.d. al later open ’s avonds. Dat was vroeger niet. Maar als je verdorie naar zo een instantie belt, dan krijg je meestal nog het antwoord dat de betreffende persoon of ziek is of vakantie heeft of momenteel niet op zijn buro is: “kan je dan of dan eens terugbellen?” En wat is het ellendige daarvan? Dat je élan gebroken is.

Nu ja, gisteren was een vruchtbaar dagske en vandaag zal ook wel moeten, want ik wil wel morgen voormiddag nog het laatste dossier maken maar dan wil ik de rest van het paasweekend gerust zijn, behalve maandag even voor we naar Zoneke gaan de nieuwe gaan ophalen.

Previous

Gesparadrapeerde blogpoot

Next

Waar zijn Pietje Kwak en Pietje Wiet?

1 Comment

  1. 14-04-2006, 16:31:40
    wensen
    jullie prettige paasdagen.

    Han én Olive

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: