Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Ontwaken

Deze keer weten we het wel, het was de vrachtwagen die om 3u de zijstraat afdonderde. Dat maakt dat we die eigenlijk niet horen komen tot ze achter de hoek uitdonderen wat een plots hevig geluid geeft. De ene politieke partij heeft hier al een folder rond gestuurd met als titel: “de zijstraat is geen landingsbaan”, maar dat is dan precies genoeg voor de anderen om dat compleet te negeren natuurlijk.

Op zich is dat niet erg, daarna valt mske toch weer in slaap om weer wakker te worden van een plots invallende stilte bij het kwinkeliergezelschap, waarvan alleen de haan nog voort blijft doen als een duracell konijn op verse pillen, alleen is het dan een haan.

En mske kon de wekker niet zien aangezien ze met haar gezicht naar de andere kant lag en ze had geen zin om zich te draaien want ze wist niet waar zij eindigde en het beddengoed begon … ze lag goed dus. Alleen die woelende wester naast haar. Dat zag er niet goed uit. En ze hoorde het rolluik van de buur van hier rechtover. Maar was het het eerste rolluik van kwart na zes of het tweede van half zeven? Ze had de klok niet gehoord. Even later hoorde ze het tweede rolluik en dan pas de klok van half zeven. Oei, de buren hun ritme ontregeld.

Ze legde haar arm om Slow en zei: “lig stil” en hij zei: “ik wil opstaan”. Ze heeft hem dan maar het bed uit geduwd. En terwijl hij uit bed stapte kukeluude hij zoals de haan en zei: “die zijn pendule is ook ontregeld.

mske heeft nog ferm genoten van twintig minuten zalige rust.

Previous

Nog rood

Next

Terugkerende dingen

1 Comment

 1. 16-05-2006, 13:06:45
  zalig
  als je op die warme plaats naast jou kan rollen he!
  http://zonneklopper.skynetblogs.be
  kathy

  —————————————————————————–

  16-05-2006, 13:15:24
  Eigenlijk
  lig ik er liever “tegen” maar als em niet stil ligt … *zucht*
  http://mauwmauw.skynetblogs.be
  ms

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: