Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Deurke open, poppetje gezien

Met deze nemen we afscheid van Wiet. Niet dat we er geen meer hebben, niet dat we hem niet meer zien zitten, maar we hebben gemerkt dat er citaten van Wiet op andere blogs verschijnen ook. Niet dat we de mening hebben dat Wiet ons persoonlijk bezit is, maar wat wel ons persoonlijk bezit is, is de originaliteit.

We spreken hier niet over na-apen, het zal waarschijnlijk toeval zijn, net zoals het waarschijnlijk toeval was dat we, toen we dingskes van Toon Hermans en citaten van Mark Uytterhoeven op het blog zetten, die ineens ook op andere blogs zagen opduiken en toen wij er mee stopten, ze ook nergens meer te zien waren.

Originaliteit dus.

Daarom ook besloten we ons archief weer te sluiten. Het heeft een maand of twee open gestaan en weer duiken elders bepaalde verhaalkes op, die ooit hier hebben gestaan. En misschien is dat dan iets om fier op te zijn, maar daarom moeten we de deur nog niet open laten.

Previous

Wiet van Broeckhoven

Next

Johnny Depp

1 Comment

 1. 16-07-2006, 09:07:27
  idd
  Sloef, jouw blog is uniek, alsook je teksten, naäpers vind je overal, die asen op een anders bloed.Ik betreur het sluiten van dat archief, ik las het graag, al ontbreekt me nu even de tijd.Jouw originaliteit echter, siert je.Ik neem aan dat ms-ke en jij niet van Plagiaters houden, een zonneke voor jullie!
  http://zonneklopper.skynetblogs.be
  KATHY

  —————————————————————————–

  16-07-2006, 09:21:02
  Gezond
  ik wel ……maak er een toffe dag van…M staat al klaar ik moet nog in bad en zit nog te bloggen…;moet julie toch eerst iets schrijven hé..knuffeltje
  http://amerone.skynetblogs.be/
  viv

  —————————————————————————–

  16-07-2006, 09:31:08
  ***
  Mensen zonder personaliteit dat kom je overal tegen. groetjes
  http://emmy.skynetblogs.be
  emmy

  —————————————————————————–

  16-07-2006, 09:41:48
  )))
  ah, je was de eerste…maar ’t is inderdaad niet meer leuk als velen het doen. Op naar de volgende!! Je vind wel weer wat. En plagiaat…tja…doen we dat niet allemaal een beetje als we tekstjes van anderen gebruiken? bvb van Van Broeckhoven, haha, til daar maar niet te zwaar aan, jullie blog is een pièce uniekske op zijn eigen, nog nergens zo ene gezien!!
  veel groetjes
  http://dingskeisdebeste.skynetblogs.be
  dingske

  —————————————————————————–

  16-07-2006, 10:10:16
  ms van broeckhoven
  je zal het misschien gek vinden maar de naam wiet van broeckhoven zei mij niks,heb ook niet trachten achterhalen of die persoon wel degelijk bestond….heb altijd gedacht dat dit een hersenspinsel van ms kon zijn,omdat de zegswijzen volledig naar jouw geest zijn,dus voor mij hoef je er niet mee te stoppen.
  ik merk ook soms dingen op die ik op andere blogs reeds had gezien,als ze geplaatst zijn uit onwetendheid is dat geen erg,anders……
  koenie,die niet weet of hij uit onwetendheid handelt,groet.
  http://ridder-van-de-lach.skynetblogs.be
  ridder van de lach

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: