Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Geen rekening mee gehouden

Toen Slow en mske vorig jaar eens naar de FC De Kwibussen wilden gaan kijken stonden ze aan de grond genageld toen hen werd gezegd dat ze sjaans hadden. Er waren nog enkele plaatskes vrij, zo ergens wat terzijde van de tribune. Later hadden ze nog meer sjaans toen ze via Slow’s broer nog aan een plaatske geraakten. “Nooit meer riskeren” dachten Slow en mske en besloten een abonnement te nemen. Niks dan voordelen met zo een ding. Je plaats is gereserveerd en je kan zo ongeveer een derde van de thuismatchen missen zonder verlies te doen.

Probleem! Waar in die tribune zijn nog twee plaatsen naast mekaar? Helemaal van boven! “Oei” dacht mske “als we maar niet bij die harde koppen komen te zitten … of die venten die de ganse match willen rechtstaan … of die niks anders doen dan met ganse liters bier aanslepen zodat ze constant weg en weer lopen … of …”

Dit weekend zijn ze eens gaan kijken naar hun stoeleke! En aan het nummer te zien zat mske al aan de verkeerde kant van Slow maar als ze onderling omwisselden … Jà??? Dag Jan! Boven mskes hoofd zit de betonnen balk. Als Slow daar gaat onder zitten en hij joept wat enthousiast omhoog … mske zal dan maar aan zijn verkeerde kant blijven zitten, zij joept zo hoog niet.

Niks harde koppen, niks bier, niks rechtstaan … allemaal gezellige mensen. Voor en naast mkse een groepke van vijf; drie meiskes en twee jongens. Voor Slow en linksweg vier knullen. Supporter genoeg om te zingen, niet om te schelden. Achter hen, een koppel met een kind. Ook haar gedacht dat ze van ginder boven die mannen op het veld niet zou herkennen was ongegrond.

Alles ideaal dus … behalve die éne familie! Die éne familie waar mske niet aan gedacht heeft. Die kakken op de stoelekes!

mske overweegt om apart verpakte vochtige doekskes te kopen. Zitten die lorejassen tijdens de match als bange hazen op de randen van die poeters naar die zingende en springende massa te kijken. En onder de match dacht ze: “als die maar op Slow zijn hoofd niet …” Voor haar hoofd is er geen probleem hé. Ah neen, zij zit onder de balk.

Previous

Nu hebben we toch wat voor

Next

Voorbeeldfunctie

1 Comment

 1. 31-07-2006, 13:46:56
  inhaalmanuever!
  maar dit van die schijters is werkelijk the max!!
  fantastisch!
  http://zonneklopper.skynetblogs.be
  KATHY

  —————————————————————————–

  31-07-2006, 16:51:27
  FC. roekoekoe
  zouden die ook supporteren voor de kwibussen of hebben ze daar het schijt aan.
  koenie,die aanraadt die beesten mee te doen op een uitwedstrijd en ze dan daar wijselijk achter te laten of ze moeten er eens mee op barcelona spelen,ook grote kans dat ze niet terugkomen,groet.
  http://ridder-van-de-lach.skynetblogs.be
  ridder

  —————————————————————————–

  31-07-2006, 18:36:01
  ))))
  supergoeie!! LOL
  http://dingskeisdebeste.skynetblogs.be
  dingske

  —————————————————————————–

  31-07-2006, 23:29:13

  ’t schijnt dat het goed is voor de haargroei ))
  http://borriquito.skynetblogs.be
  Borriquito

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: