Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Hoe is het toch mogelijk?

Alles wat bij een ander zo gemakkelijk gaat, dat moet hier met haken en ogen. Sedert één juli kunnen we zeggen dat er een drastische verandering ten goede was. En sedertdien hebben we nog niets anders geweten dan die, reeds genoemde, haken en ogen.

Gisterennamiddag, jaja op een feestdag, telefoon van die klant, die iets moest weten voor vandaag. Hij vertelt iets, er valt een naam. Die naam doet Slow zijn nikkel vallen. En vanmorgen om 4u? Piekeruur!

En mske denkt gewoon wat ze nu al vier jaar denkt: “Laat ons nu toch eindelijk gerust!”

Zo kan een mens nooit op zijn plooi komen, nooit eens terug gerust zijn. En eigenlijk … wezenlijk verandert er weer iets, het is maar het weten dat voor een ongeruste situatie zorgt. Och ja, we zullen wel zien.

Previous

Wouter

Next

De appelsienkorf is leeg

1 Comment

 1. 16-08-2006, 07:08:00
  ??
  een sluimerende angst? Niet teveel op voorhand zorgen maken, kan nog beter verlopen dan gevreesd.
  re: Geen verhoogde blogactiviteit want veel plannen…als het weer wat meewerkt.
  groetjes
  http://dingskeisdebeste.skynetblogs.be
  dingske

  —————————————————————————–

  16-08-2006, 07:58:29
  wat rot is dat toch weer
  ik heb vandaag ook een rot gevoel over zekere afspraken die zijn gemaakt op het werk…beginnen weer te draaien dat is altijd hetzelfde…ik wordt daar niet goed van…..allee maak er een toffe dag van, ga dat ook proberen…..
  http://amerone.skynetblogs.be/
  viv

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: