Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Geheugensteuntje

pffft! Straf hoor. Twee jaar geleden schakelden Slow en mske over van Proximus naar Mobistar. mske nam toen een kaart omdat ze geen abonnement meer wou. Slow nam wel een abonnement omwille van Boeke. Maar hij nam een abonnement voor het toenmalig minimum aan 25€ per maand. Dat was weggegooid geld, ze kunnen hier met die gsm’s van thuis uit toch niet bellen wegens te weinig dekking.

Ergens vorig jaar wou Slow van dat abonnement af om ook een kaart te nemen en toen was het minimum gezakt naar 15€ per maand. En omdat ze twee jaar vast zaten aan dat abonnement, beslisten ze maar om dat te nemen. Nog steeds weggegooid geld. Dat abonnement begon ergens in oktober.

Enkele maanden terug stapte mske naar de winkel en daar vertelden ze haar dat ze dat zeker geen drie maand op voorhand moest opzeggen want de wetgeving was veranderd. Ze hadden liever dat dat maar een maand op voorhand was of zelfs minder. Dàt geloofde mske pas toen ze het las in de kranten.

Nu zijn we september en mske begon daarnet weer efkes te panikeren dat ze te laat ging zijn met de opzeg, zocht het contract en nu blijkt dat dat contract begon te lopen vanaf 31 oktober 2004.

Je gaat zien, door al dat gedoe van “nog niet opzeggen”, gaan ze dat gewoon vergeten. Alhoewel, mske heeft nu de Mobistar doos van indertijd bovenop de scanner gezet.

Previous

Wiet van Broeckhoven

Next

De Sloddermans files

1 Comment

  1. 06-09-2006, 21:01:27
    ***
    Vriendelijke groetjes en een fijne avond
    http://emmy.skynetblogs.be
    emmy

    —————————————————————————–

    06-09-2006, 21:26:24
    )))
    de beste methode om het niet te vergeten…en toch hé…opletten dus!!
    saluukes
    http://dingskeisdebeste.skynetblogs.be
    dingske

    —————————————————————————–

    07-09-2006, 09:10:00
    hey,
    Bedankt voor de felicitaties. Wij nemen ze met ENORM veem trots in ontvangst.

    Groetjes van beesken

    ps: vergeet je gsm-abonnement niet op te zeggen, he!
    http://beesken.skynetblogs.be
    beesken

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén