Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Hittegolf

Slow en mske overwegen om de stoven te laten uitgaan. Ze kunnen die niet meer onder controle houden en het lijkt hier wel een hittegolf. Tenminste, dat zeggen zij. Ze zitten hier met alle binnendeuren open en twee vensters ook nog. “Misschien toch nog wat vroeg” denkt mske, want er zouden nog eens frisse dagen kunnen komen. Maar dan denkt ze er onmiddellijk achter dat ze dan toch efkes die stoof terug kunnen aansteken, al was het een beetje ’s morgens en een beetje ’s avonds.

Vorige week hadden ze het uitgesteld tot na pasen omdat de kindjes dan paaseieren kwamen rapen.  Nu zal het nog niet voor deze week zijn want nu willen ze zeker al wachten tot na de dagen dat Amke en Ella naar hier komen.

Ondertussen kan ik dus nog enkele dagen vlammekes kijken.

Previous

Ons klokken zijn terug uit Rome

Next

Spelen en dromen

3 Comments

  1. ze geven voor volgende week weer frisser weer uit,vooral s’avonds is het nog kil,wij steken ons stoof aan rond 4 uur en laten ze dan eens goed doorbranden,tot we gaan slapen,
    grtjs….

  2. hier is de stoof al twee weken uit.. wennen ze.. als het een beetje friskes wordt dan steken we efkes het mobiel gaskacheltje aan.. of we kruipen wat dichter bij elkaar..

  3. ja maar ’s avonds en ’s morgens kan een beetje warmte toch deugd doen! Straks gebruiken wij een zibro kamin dat geeft zo’n aangename warmte.

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: