Wizzewasjes

Niet te zot uit ons kot

Blogpostplanning

Gans mijn planning om zeep. Ik wou vandaag zo om het uur à anderhalf uur een berichtje posten en ik had er een hele voorraad klaar staan en dan gaan Slow en mske naar de opgenomen Midsomer Murders van gisteren kijken, die dan pas gedaan was toen Panorama begon.

Ze hadden toch de deur tussen de gang en het buro dicht getrokken zeker. Ik maar miauwen tegen die deur en maar miauwen … maar dat is geen Sesam-open-U-deur en ik kon schoon in die gang blijven staan. Daardoor zit er drie uur tussen de vorige postjes. Is dat nu niet om de kouw seskes te krijgen?

Previous

Geld tellen

Next

Elf september 2001

1 Comment

  1. 10-09-2006, 22:34:30
    prettige ongestoorde zondagavond!
    Van planning gesproken! Als je iets plant loopt het meestal in het honderd. Bij mij toch! Ik ben elastisch geworden in plannings! Ik zie het wel hoe de dag verloopt!! Er waait wel altijd iemand binnen juist op het ogenblik dat je iets wilt doen waar niemand bij moet zijn. Maar ja, die binnengewaaide is dan ook wel welkom hoor!
    http://dekindertjes.skynetblogs.be
    magda

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: