Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

We vragen ons af

Telkens mske ergens als titel “druk druk druk” ziet staan, vraagt ze zich af of de schrijver ervan met pc en al op de toiletpot zit.

Previous

Bollekes kleuren

Next

Ken uw klassieken

2 Comments

  1. nee.. ik heb mij ne verplaatsbare wc aangeschaft.. kwestie van nie heel den laptop mee te sleuren.. en goed dat ge erover begint.. ik kan nie lang komen lezen want ik heb het veel te druk.. dikke knuff.. en fijn weekend..

  2. Ik ben allergisch voor mensen die in de reacties telkens zetten druk,druk druk! Ik ga nooit naar die blogjes gaan lezen ,want wellicht hebben ze het te druk om te lezen wat ik schrijf.Het ergste van al is dat je -als je even rondoert op de blogs- datzelfde zinnetje overal terugvindt! Natuurlijk gewoon copy-paste! Zij die dan zo debiel dat ze denken iemand met die reactie plezier te doen!
    mske,ik heb het ook druk,druk ,druk vandaag met….luieren!hahahaha!

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: