Sommige dagen heb je zin om iets te vertellen, andere dagen niet. Aangezien mske tot nu toe nog niets speciaal vertelde zal ik maar eens efkes gaan vermelden wat ze in ’t weekend gedaan hebben.

Ze heeft eindelijk het boekenrek in het buro eens onder handen genomen. Dat was eigenlijk bedoeld om de woordenboeken en andere werkgerelateerde boeken op te zetten. Het heksenboek en nog enkele andere mochten daar ook bij, omdat mske graag snel iets opzoekt over kruiden en aanverwanten.

Maar je kan niet geloven … telkens mske een boek op de kop tikte -en dan bedoel ik geen leesboeken- ging dat bij op dat rek. Het was nodig om daar eens een selectie in te maken.

Terwijl ze daar dan mee bezig was, waste de machine alle goretex, coach en andere winterjassen. Met dit warme weer waren die in een wip droog behalve mskes coachjas die zo dik is dat hij tweeënhalve dag in de zon hing.

Ondertussen gaf Slow de keuken eens een goeie beurt.

Jaja, ze waren door een rare microbe gebeten alletwee. Ik heb me ver van al die drukte, boven op mijn zoldertrap, geïnstalleerd en kwam pas naar beneden als mijn beer begon te grollen.

Vandaag waren Slow en mske op kruidentocht geweest en daarna was mske daarmee ook nog een pozeke in de weer. Daar kreeg ze met de warmte toch de kriebels van. Ze heeft zich dan ook twee keer gedoucht, een keer voor het middageten en een keer toen alles klaar was.