Pukkie

“Wat krijgen we nu? vroeg mske “een derde hond?” “Neen” zei de vrouw en ze vertelde een verhaal over gisteravond, een nogal triest verhaal waaruit bleek dat de hond uiteindelijk bij haar werd gedumpt. Het was een mooie hond, “een Pukkie” zei Slow “want hij heeft een witte borst”. De vrouw belde de politie en zei dat het zo niet kon, zomaar een grote hond ergens deponeren en er maar van uit gaan dat die ander er wel zal voor zorgen.

En toen? De politie kende de eigenaar van de hond, maar aangezien die nogal in de problemen zat wilden ze niets ondernemen en moest de vrouw de zaken zelf regelen.

mske vindt dat maar wat gemakkelijk. Je kan toch niet zomaar je hond in de handen van een ander stoppen zonder er naar om te kijken omdat jijzelf problemen hebt en dan niet willen snappen dat daardoor die anderen zelf in de problemen komen?

Een gedachte over “Pukkie

Wat denkte daarvan?