Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Gelapte laarzen

“Er staat een flik het verkeer te regelen” vertelde mske. En toen ze korter bij kwamen zei ze: “en er staat nog een groepke daar”.

“Verdorie” foeterde Slow “het is groen voor ons en we staan stil”. “Ik zei toch dat er een flik het verkeer stond te regelen” zei mske. “Ik dacht dat je het op die had” wees Slow met zijn kin naar het groepke.

“Maar neen” zei mske “ik denk dat het scholing is en dat die hun beurt afwachten”.

Toen de vrachtwagen voor hen doorreed kregen ze zicht op het kruispunt en zei Slow: “ja, scholing, een ervaren met een platte”. “Platte” is een woord dat Slow gebruikt in plaats van “groentje”.

Ineens grijnsde hij en zei: “ze zouden die beter scholing gaan geven op de Place Misère”.

mske zei niks, maar de Place Misère is één grote foute boel waar regels volledig aan alle laarzen gelapt worden zodat je niks anders kan, dan ook je laarzen aantrekken om regels aan te lappen, anders kom je de Place Misère nooit over.

Previous

We vallen in herhaling

Next

Honden aan de leiband

1 Comment

  1. 27-10-2006, 12:04:41
    lijkt
    het keizer karelplein in nijmegen wel…. een heel groot plein zonder lijnen, strepen en pijlen, met 7 of 8 straten die er op uit komen. ben er inmiddels al aan gewend (een beetje hihi) maar heb er vaak met gekromde tenen naast han rondgereden. en het moet gezegd, ik heb er nog nooit iets zien gebeuren…

    olive

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: