Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Lange gewenning

Mijn verjaardag is dit jaar in stilte voorbij gegaan.

Niet zoals alle vorige jaren uit mijn leven toen ik steeds ontgoocheld was en me gedurende een dag of twee afvroeg wat me zo een buitenbeentje maakte dat ik zelfs geen verjaardag kon hebben zoals iedereen die bleek te hebben. En telkens nam ik me voor: “volgend jaar zal het anders zijn”. Het was nooit anders.

Misschien verwachtte ik er te veel van, misschien hebben anderen ook niet die roze dag zoals ze die afschilderen.

Maar het is een feit, dit jaar was hij anders. Ik hechtte er namelijk helemaal geen belang aan.

Alles went.

pske van mske:

  Hij is al een hele tijd voorbij hoor, ik ben al goed onderweg naar de volgende.Previous

België vs de buren

Next

De klevende wandelaar

10 Comments

 1. Bij deze wens ik jou nog een heel late maar gelukkige verjaardag. Met een bloemetje. ?

 2. Dan wens ik je dubbel proficiat: voor de verjaardag die voorbij ging en die nog onderweg is. Zelf ben ik ook al vaak ontgoocheld op dat vlak. Mijn ouders gaven fuiven voor zichzelf. De kinderen waren zelfs op hun verjaardag niet belangrijk. Ook nu overdrijven we niet met feestjes en cadeaus maar er wordt wel tijd voor gemaakt.

  • ms

   Ik noteer het alvast voor de komende.

   ?

   Over mijn verjaardagen vroeger had ik het al meer op het blog. Ik zorgde altijd voor extraatjes op verjaardagen en ik begreep wel dat niet iedereen zo organisatorisch gezind was en …

   En nu is het definitief: Luc en ik beslisten dat we met onze verjaardagen niet meer thuis zullen zijn en ze onder ons beidjes gaan vieren.

 3. Dan maar een stil proficiat voor voorbije en komende verjaardag.
  Ouder worden we toch wel. ☻

  • ms

   Dan een stil dankjewel.

   ?

   Dat ouder worden op zich vind ik niet zo erg. Dat ik strammer word ligt aan mezelf, ik beweeg te weinig. Dat ik dik word ligt -halvelings- ook aan mezelf, ik beweeg te weinig.

   Wat ik wel erg vind is iets dat ik niet kan vertellen zonder dat het pathetisch gaat klinken.

 4. Jasmien

  Toch nog een gelukkige verjaardag gewenst!!!!

 5. Een gelukkige verjaardag gewenst.
  Echt vieren doe ik ook niet. Oud komen we sowieso.

 6. elsje

  Als mosterd na de verjaardagsmaaltijd, nog een dikke proficiat. Ik word graag verrast op mijn verjaardag zoals ik zelf altijd probeer mijn favorieten (lees man zonen en kleinzoon) te verrassen. In die verwachting word ik weleens teleurgesteld, en zoals je zegt: alles went maar soms…

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: