Na onze boterham in de Becasse togen we naar het hotel. Waarom we zo absoluut in het hotel wilden zijn is eigenlijk ook nog een vermelding waard.

Zo een twee weken voor het weekend had ik nog niks van praktische informatie gekregen. Ik belde dus even op. Kort samengevat, de nodige papieren zouden me per post verzonden worden en bovendien konden we ook nog geleide wandeling meepikken die om 15.30u zou vertrekken.

Toen ik vorige week woensdag nog niets had ontvangen belde ik even terug. Door problemen met de Klaratickets kon de verzending per post niet doorgaan en zou mijn pakket met de informatie over Brussel en de nodige vouchers aan de balie van het hotel op ons liggen wachten.

Om praktische redenen, zoals een wandeling die om 15.30u ergens vertrekt terwijl je maar om 15.00u kan inchecken, wilden wij natuurlijk zo snel mogelijk die papieren inkijken.